We are
not
lost

Misschien heb je het al ergens anders op onze site gelezen, dat innerlijk kompas is nogal een ding voor ons. En wij geloven dat het ook een ding voor jou zou moeten zijn. Waarom doe je de dingen die je doet, niet alleen in je persoonlijk leven, maar ook als organisatie. Wij ontdekken dat graag met jou. Wij doen niet aan consultancy of coaching. (We hebben wel de juiste mensen in ons netwerk als het je kan ondersteunen). Wel willen we graag jouw sherpa zijn. Iemand die jou helpt om het gewicht te verdelen, die het pad al een paar keer heeft gelopen, die je stuurt waar nodig, soms scherp en eigenwijs. En wij helpen je om te genieten van de mooiste uitzichten onderweg.

Nu nog lekker vaag, maar onderweg verrassend concreet.

We are
not
preparing for
the future

Hoe morgen eruit ziet dat snappen we misschien nog, maar hoe de dag na morgen eruit ziet weet niemand. En toch moet je daar op voorbereid zijn. Het is continu ontdekken en innoveren. Maar innoveren binnen een bestaande organisatie is lastig. Wij weten daar alles van, wij hebben het doorleefd. Op allerlei niveaus in het innovatieproces en de organisatie. Onze ervaringen en onze kennis zijn waardevol als je concrete stappen wil zetten naar een innovatieklimaat dat voor mensen werkt. Wil je een middag geïnspireerd worden met allemaal fantastische succesverhalen over innovatie of wil je een mooi verhaal hoe je jouw innovatieafdeling in moet richten. Bel ons dan! Wij kennen vast iemand die je verder kan helpen.
Wil jij echt zinvolle innovaties die meer ruimte maken voor jouw mensen en organisatie. En zoek je mensen die dit samen met jou gaan opzetten en uitvoeren, Bel ons dan zeker, want daar worden wíj enthousiast van.