We are
not a
philosophy

Je zult, verbaasd of geërgerd, hebben vastgesteld dat alleen dit deel van onze website beschikbaar is. Dat is niet modern of lezersvriendelijk. Dat klopt. Het is ook niet modern of vriendelijk. Waarschijnlijk begrijp je na het lezen van dit stuk waarom we dit doen. Of niet. Ook dan zijn en blijven we ‘even goede vrienden’.

Voor We are not is het van het grootste belang dat mogelijke partners begrijpen waarom we doen wat we doen. Wat onze motivatie is. Ons vertrekpunt bij alles wat we hebben ontwikkeld of nog gaan ontwikkelen.

We are not richt zich op een belangrijke groep professionals. Namelijk alle mensen die de zorg in Nederland mogelijk maken. Van arts tot verpleger. Van kwaliteitsmanager tot IT-specialist. Van bestuurder tot verzekeraar. Van individu tot organisaties. Ons hart en onze ervaringen liggen in de zorg. En we doorleven dat het anders moet, beter. Daar willen we onze beperkte tijd en aandacht aan geven. Impact leveren om de zorg nog beter van kwaliteit en klaar voor de toekomst te maken. Zodat we trots kunnen zijn en we het nog jaren met zijn allen volhouden.

Er wordt veel van je gevraagd als je in de zorg werkt. Je wordt ingezet als een arbeidsmachine. Je staat altijd “aan”, dicht gaten, werkt hard en vaak gaat dat goed. De druk is groot en dat zorgt voor pijn en stress. Het raakt niet alleen de zorgverleners, maar juist de mensen die zij helpen, de patiënten. En die zijn op hun kwetsbaarst. Op dat moment hebben ze iemand nodig die er met rust, aandacht, empathie en de juiste kennis voor hen is. Dan kan de juiste toon geraakt worden, kunnen de juiste beslissingen gemaakt worden en worden fouten voorkomen. Ruimte voor “goed doen”.

We vatten het zelf graag samen met

We are
not human
machines

Speciaal voor deze mensen creëert We are not oplossingen. We wakkeren professionals en patiënten, maar ook leiders en managers aan op een andere manier te kijken, we promoten en ondersteunen transformatie.

Onze oplossingen passen niet lekker in een hokje. Ze overstijgen hokjes. De hokjes vervagen zelfs. Alles wat we doen is ontworpen om voor de professionals meer tijd en ruimte te creëren. Veiligheid te geven vanuit het ontwerp. Tijd vrijmaken om niet continu ‘aan’ te hoeven staan. Ruimte om weer in balans te komen. We zijn ervan overtuigd dat wat goed is voor de professional ook beter is voor de patiënt. En zo resoneert onze impact naar alle stakeholders in de zorg.

We zijn dus geen IT-bedrijf, geen consultants, geen dokter, geen coach, geen medische app-bouwer, geen kennisinstituut, geen zorginstelling, geen financier, geen filosoof, geen fysioloog.

We are
not dus...

Want... we zijn dat allemaal wel. En zo niet dan zorgen we dat de juiste mensen bij jou aan tafel komen.

Welzijn, welbevinden en welvaart. Dat is de motor achter alles wat we doen, ontwerpen en maken. De motor achter ons bedrijfsmodel. We vinden het belangrijk dat al onze partners dat begrijpen, de opdrachtgevers maar ook de mensen en bedrijven waarmee we samenwerken. Daarom vonden we dat je dit gelezen moest hebben voordat we uitleggen wat we doen en hoe we dat doen. Dat moment is nu aangebroken.

Je zult merken dat onze site niet standaard is, misschien zelfs wel ouderwets. Geen hopen geld in mooie voorkanten, maar een verlengstuk van verrassing en informatie.

Kom verder en wees welkom!